2022. október 24. 17:51

PARKOLÁSI KÉRDŐÍV

A Fővárosi Közgyűlés szeptemberben új parkolási rendeletet fogadott el. Ez hatással van a mindennapjainkra. A törvény szerint,  a Fővárosival összhangban nekünk is új parkolási rendeletet kell alkotnunk. Ehhez szükségünk van az önök tapasztalatára, véleményére, ötleteire.

Ezért kérjük, hogy töltsék ki az alábbi kérdőívet.

Válaszaikat előre is köszönjük!

Néhány információ a kerületi parkolásról:

  • Jelenleg a kerületben a parkolás az első autó esetében ingyenes, egy egyszeri regisztrációs díj ellenében.
  • A második autóra jelenleg annak környezetvédelmi besorolásától függően 30-100% kedvezmény kérhető. (Zónától függően évi 87.500 – 112.500 forintos alapdíjjal számolva.
  • A kerületben jelenleg nagyjából 6.500 parkolóhely van.
  • A kiadott parkolási engedélyek száma megközelítőleg 10.000 db (8.900 lakossági, 1.083 méltányossági).
A kérdőív kitöltése anonim, november 20-ig várjuk a válaszokat. A kérdőív kitöltéséhez google-fiók szükséges. A kiértékelést követően az eredményt is itt, a budavar.hu oldalon tesszük közzé.

KITÖLTÉS

 

Az oldal látogatottságának, forgalmának mérése, elemzése céljából a Google Analytics (Google Inc.) személyes adatokat gyűjt a felhasználóitól. Ebből a célból rögzítheti a felhasználók IP címét, látogatási adatait és keresési előzményeit. Ezen szolgáltató adatkezelése az Önkormányzatra / Polgármesteri Hivatalra nem terjed ki, a szolgáltató a személyes adatokat saját adatvédelmi tájékoztatójának megfelelően kezeli.