Link: http://www.budavar.hu/kapcsolat/sms-mms

SMS/MMS

Közérdekű beadvány, panasz bejelentésének lehetőségei a Budapest I. kerület Budavári Önkormányzatnál


SMS és MMS bejelentés

A mobiltelefon napjainkban igen elterjedt tájékoztató eszközzé vált. A Budavári Önkormányzat számára fontos, hogy az I. kerület területén észlelt hibák, hiányosságok mielőbb az intézkedésre jogosultak tudomására jussanak, ezért telefonos képüzenet - MMS - és telefonos szöveges üzenet - SMS formában is várjuk az I. kerület területén észlelt hibákról, hiányosságokról, közérdekű problémákról készült üzeneteket.

A Kép-információ (MMS) megerősítése, azonosíthatósága céljából szöveges üzenetet is kérünk csatolni. Az üzenet elküldése SMS-ben is lehetséges.

Az MMS-eket, SMS-eket a bejelentők a +36 20-440-7060-as telefonszámra küldhetik.

Az ügyintéző a beérkezés napján SMS-ben választ küld a bejelentőnek a képüzenet értelmezhetőségéről, a szöveges üzenet megérkezéséről és arról, hogy az ügyintézés megkezdődött.A Polgármesteri Hivatalban a közérdekű témában beérkező SMS-ek, MMS-ek nyomán teljes körű elektronikus ügyintézés történik - a beadványnak minősülő fotó és szöveges üzenet beérkezésétől a válasz közléségig, vagyis a válasz SMS elküldéséig. Intézkedésünk eredményéről tizenöt napon belül megadjuk a tájékoztatást.