Pénzügyi- számviteli ügyintéző

Budapest Főváros I. Kerület Budavári Polgármesteri Hivatala jegyzője

 

Pénzügyi- számviteli ügyintéző

munkakörbe keresi elhivatott új kollégáját

 

Leendő munkatársunkként a feladatai közé tartozik majd a Budavári Önkormányzat és Hivatala pénzügyi-számviteli feladatainak ellátása. Feladatai közé tartozik a főkönyvi és analitikus nyilvántartás vezetése, pénzkezelés, számlázás. Az ellátandó feladatokat egy jól felépített, kellemes hangulatú Iroda többi munkatársával együtt végezné.

Az ideális jelölt rendelkezik szakirányú felsőfokú szakképesítéssel (mérlegképes könyvelő, lehetőleg államháztartási szakon) vagy felsőoktatásban szerzett szakképesítéssel és szakirányú képesítéssel, együttműködő, de felelősséggel tud önálló munkát végezni, jól kommunikál és proaktívan vesz részt a folyamatokban.

Előnyt jelent számunkra, ha van tapasztalata önkormányzatoknál, állami szférában hasonló területen alkalmazta már az EPER és a KGR programot, jártas a pénzkezelésben.

Kollégáink illetményét és egyéb juttatásait a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a belső szabályzatok határozzák meg, a hivatalban a köztisztviselői illetményalap 55.000.- forint.

A jogszabályban foglaltak szerint egyéni teljesítmény alapján lehetőség van az illetmény eltérítésére, célfeladatok teljesítése esetén az illetményen felül további juttatások elérésére.

A béren kívüli juttatások körét folyamatosan bővítjük, próbaidő alatt is biztosítunk cafeteria juttatást emelt összegben, Budapest közlekedési bérletet fizetünk, mivel a munkahely könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, vagy utazási támogatást fizetünk a jogszabályi előírásoknak megfelelően a Budapesten kívülről ingázó kollégáinknak.

A munkavégzés helye Budapest egyik legszebb sarkában, a Budai Várnegyedben, exkluzív munkakörnyezetben, patinás épületben (1014 Budapest, Kapisztrán tér 1,)

A közszolgálati Szabályzat alapján esélyegyenlőségi szempontok figyelembe vételével egyéni munkaidőkedvezményeket biztosítunk a család és a magánéltet, valamint a munka egyensúlyban tartása érdekében.

Fontosnak tartjuk a kollégáink szakmai fejlődését, lehetőséget nyújtva a proaktív munkavégzésre, további tanulmányok támogatására és az önképzésre.

Mit várunk el a pályázótól a pályázat részeként?

Részletes szakmai önéletrajzot a 87/2019. (IV.23.) Korm.rendelet 1. melléklete szerinti egységes adattartalommal.

Motivációs levelet, hogy megismerhessük egyéni céljait.

Az iskolai végzettséget szakképzettséget, nyelvismeretet igazoló okiratainak egyszerű másolatát.

Három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt vagy igazolást az igénylésről.

Kérjük továbbá a pályázaton megjelölni a munkakör megnevezését: „pénzügyi-számviteli ügyintéző”, valamint a pályázati anyaghoz csatolni szükséges a www.budavar.hu/palyazatok weboldalról letölthető adatkezelési tájékoztató megismerését követően a pályázó által aláírt, az adatkezeléshez szükséges hozzájáruló nyilatkozatot.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. október 4.

A pályázat benyújtásának módja:

Elektronikus formában: Elektronikus úton Wimmer-Kredon Krisztina részére a wimmwr.krisztina@budavar.hu e-mail címen keresztül.

Postai úton: Budapest Főváros I. Kerület Budavári Polgármesteri Hivatal jegyzője részére, zárt borítékban a Budapest Főváros I. Kerület Budavári Polgármesteri Hivatal, 1014 Budapest, Kapisztrán tér 1. címre.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Jambrisekné Borhy Gabriella Gazdasági Irodavezető nyújt a 06-1/458-3023 telefonszámon.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben fokozottan figyelünk kollégáink egészségére, és továbbra is igyekszünk a személyes találkozókat csökkenteni, ezért az első, az álláspályázattal kapcsolatos beszélgetés internetes videóinterjúval történik.

Az állás betöltéséről a jegyző dönt. Eredményes pályázat esetén határozatlan idejű, teljes munkaidős köztisztviselői kinevezésre kerül sor három hónap próbaidő kikötésével. Elbírálást követően az új kollégánk azonnal munkába állhat.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a pályázatot eredménytelenné nyilvánítsuk, ha nem találjuk meg az ideális jelöltet.

  • Adatkezelési Tájékoztató.pdf
  • kötelezően kitöltendő HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT.pdf
  • választhatóan kitöltendő HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT.pdf